Overige informatie

 

Contactinformatie

 

Routebeschrijving

 

Vergoedingen en voorwaarden

 

Links

 

 

Vergoedingen en voorwaarden

 

Om voor vergoeding voor stottertherapie in aanmerking te komen is een verwijzing door huisarts of specialist vereist. Deze verwijzing (verwijsbrief) dient u bij uw eerste afspraak mee te brengen.
Ook vragen wij u het bewijs van inschrijving (verzekeringspasje) van uw ziektekostenverzekering mee te brengen.

 

De stottertherapie is als logopedie opgenomen in het basispakket van uw verzekering. Op verwijzing van huisarts en specialist worden de behandelingen (in de meeste gevallen) direct vergoed door uw zorgverzekeraar. Er is met alle grotere zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten.

Wij hanteren de tarieven en de betalingsvoorwaarden volgens de richtlijnen van de CTG en de NVLF. De betalingsvoorwaarden vindt u hier.

Wij voldoen aan de criteria, opgezet door de NVLF-V, om het uurtarief stotteren te mogen declareren.

 

Een afspraak die niet binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt afgezegd wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering. U dient in dat geval zelf de kosten voor de gemiste afspraak te betalen.

 

Voor een eventuele klacht over de therapeut en/of de behandeling heeft de NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie) een klachtenregeling opgesteld. Klik hier voor deze regeling.

 

Het Stotterinterventiecentrum is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 37151071.

Privacyreglement

AVG Verklaring

 

 

naar boven